Hotel-Restaurant De Zon in OosterwoldeTussen het Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen

Uniek hotel in Oosterwolde

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon. Het hotel in Oosterwolde is centraal gelegen tussen het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen.

  • Ideale verblijfplaats voor een weekendje weg
  • À la carte restaurant met Grand Café
  • Vier multifunctionele vergaderzalen

 

Prachtige omgeving

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon is gelegen in het grensgebied van Friesland en Drenthe. Ontdek de Friese natuur te voet of per fiets. U kunt gebruik maken van onze e-bike en fietsverhuur waardoor u de groenrijke omgeving van Friesland ontspannen kunt beleven. Het hotel in Oosterwolde is omringd met uitgestrekte bos-, heide- en veengebieden en dus ideaal voor een weekendje weg.

Na een actieve dag kunt u aanschuiven in ons sfeervolle à la carte restaurant waar u kunt genieten van onze uitgebreide menukaart. In Restaurant De Zon kunt u heerlijk genieten van de smakelijke seizoensgebonden gerechten. Op zonnige dagen kunt u plaatsnemen op ons aangename buitenterras.

Diverse faciliteiten

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. In het gezellige hotel in Oosterwolde kunt u bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de sauna en het solarium. Sportievelingen kunnen zich helemaal uitleven in de fitnessruimte.

Bent u op zoek naar een zakelijke vergaderlocatie of overnachting? Fletcher Hotel-Restaurant De Zon is de ideale verblijfplaats voor zakelijke doeleinden. Voor uw zakelijke bijeenkomst zijn er vier multifunctionele vergaderzalen beschikbaar voorzien van alle nodige gemakken. Kortom: Fletcher Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde is de ideale locatie voor een nachtje of weekendje weg in Friesland.

Ons team heet u van harte welkom!

 

 

Pandfoto Hotel De Zon

Foto's en video's 

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Turfroute door Friesland

Aan de Turfroute

Hotel-Restaurant De Zon ligt aan de Turfroute. De Turfroute is een toeristische vaarroute die door Friesland, Drenthe en Overijssel gaat. Vanaf het terras kunt u langsvarende boten bekijken. 

Over het hotel

Natuurrijke omgeving in Oosterwolde

Ontdek de natuurrijke omgeving

De omgeving van het hotel is zeer geschikt voor mooie wandel- en fietstochten. Een natuurgebied in de omgeving is het Fochteloërveen, een van de laatste hoogveengebieden van Nederland.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.