Hotel-Restaurant De Zon in OosterwoldeTussen het Nationaal Park Drents-Friese Wold

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon is centraal gelegen tussen het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen in Friesland, twee schitterende natuurgebieden waar u eindeloos kunt fietsen en wandelen. Tevens is dit hotel een ideale uitvalsbasis als u een bezoek wilt brengen aan musea en gezellige winkelsteden zoals Groningen en Assen.

Weekend weg in Friesland

In het gezellige hotel kunt u heerlijk ontspannen in de sauna en het solarium. Sportievelingen kunnen zich uitleven in de fitnessruimte. In de gezellige bar, brasserie, lounge of op het terras kunt u terecht voor heerlijke versnaperingen. ’s Avonds geniet u van een voortreffelijk diner in het à la carte restaurant. Ons vriendelijke personeel zorgt dat het u aan niets ontbreekt!

Friese en Drentse natuur

De omgeving van het hotel is uitermate geschikt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten door uitgestrekte bos-, heide- en veengebieden. Het fietsroutenetwerk Zuidoost-Friesland omvat ruim 780 kilometer en bestaat uit 155 knooppunten. Een mooi natuurgebied in de omgeving is het Fochteloërveen, een van de laatste hoogveengebieden van Nederland. Hier kunt u onder andere de zeldzame kraanvogel bewonderen.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.