Heerlijk uit eten bij Restaurant De ZonCulinair genieten in Oosterwolde

Reserveer een tafel

Over Restaurant De Zon

Restaurant De Zon heeft voor iedereen iets te bieden. Zo kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner, maar bieden wij ook verschillende dagschotels aan. Met de combinatie van mooie gerechten, goed gastheerschap en uitstekende vakkennis willen wij ervoor zorgen dat uiteten gaan weer een belevenis wordt.

Grand Café

Naast het restaurant beschikken wij ook over een Grand Café, waar u kunt lunchen en kunt genieten van heerlijke gerechten tegen een eerlijke prijs.

Openingstijden

  • Ontbijt: 08:00 - 10:00
  • Lunch: 13:00 - 16:00
  • Diner: 17:30 - 20:00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.