Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Friesland

Bent u opzoek naar een vergaderlocatie of een zakelijke overnachting in Friesland? Fletcher Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde beschikt over vier multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit voor 300 personen en een enthousiast team dat voor u klaarstaat. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal: ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering of werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten.

Succesvol vergaderen

Dankzij de vele opties die Fletcher Hotel-Restaurant De Zon biedt, zal elke zakelijke bijeenkomst geheel naar wens verlopen. Het hotel biedt over gratis WiFi en is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten. Tevens is het hotel goed bereikbaar vanaf de snelweg.

De zalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Zakelijke overnachtingen
 • Lunch
 • Diner
 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Teambuilding
 • Outdoor activiteiten

Diverse mogelijkheden

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde kunt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken. Onze vergaderlocatie in Friesland beschikt over tal van faciliteiten waarmee uw dag succesvol wordt. Maak bijvoorbeeld een kanovaartocht over de turfroute of ga met een gids vogels spotten op het Fochtelooerveen. 

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 – 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

4 multifunctionele vergaderzalen tot 300 personen - 31 hotelkamers

 

Theater

Tot 185 personen

Cabaret

Tot 150 personen

School

Tot 75 personen

U-vorm

Tot 50 personen

Carré

Tot 60 personen

Diner

Tot 100 personen

Receptie

Tot 200 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Zon worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Maak een kanovaartocht over de turfroute
 • Ga met een gids vogels spotten op het Fochtelooerveen
 • Breng een bezoek aan de historische plaats Veenhuizen en bezoek het museum

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.